Одноразовий посуд із полістиролу – як правильно користуватися

Якщо пластиковий посуд сертифікована, випущена офіційним підприємством (дивитися на упаковку), то вона гарантована безпечна, але … якщо її використовувати за призначенням. Посуд з полістиролу (PS) не призначена для хімічно активних речовин типу кислот і лугів, для гарячих страв, що не підігрівається в СВЧ. Використовувати її кілька разів не можна (миється лугом). Інше все можна. Вона нейтральна до всіх харчових страв, нетоксична, не виділяє нічого в їжу. Набула широкого поширення в побуті. Є в кожному будинку. Збираємося в дорогу – з собою стаканчики для води, на дачу – тарілочки, ложки, вилки, ножі. Те ж саме у всіх закладах харчування. Хіба що ресторани поки обходяться порцеляною. Виробництвом одноразового посуду займається ТОВ “Андрекс” вже багато років. Головну увагу якості матеріалу. Він з кожним роком змінюється в кращу сторону. Безпека на першому місці. Перше місце з ним ділить і дизайн посуду: зручно, красиво, недорого. Вона (посуд) увійшла в наше життя непомітно, та так і залишилася тут назавжди.